Biscuiti economici

de LauraA in Dulciuri, 7 Mar 2011 | 6030 vizualizari

 

Pufosi, economici si atat de simplu de facut incat sunt convinsa ca si un copil de 5 ani i-ar face fara nici o problema. Puteti sa-i parfumati cu vanilie, coaja de lamaie sau portocala, cu esenta migdale, scortisoara, cuisoare sau cu orice alta aroma doriti dumneavostra iar daca inlocuiti laptele cu lapte de soia, obtineti un desert minunat in zilele de post care se apropie cu pasi repezi.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 50 gr amidon de porumb
  • 1/2 plic praf copt
  • 50 gr ulei
  • 80 gr lapte
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita miere
  • 1 zahar vanilat/ coaja portocala/coaja lamaie
  • 1 varf cutit sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti economici:

Amestecam toate ingredintele si framantam pana obtinem un aluat compact pe care il intindem intr-o foaie groasa de 1 cm si taiem cu o forma biscuitii nostri.

Ii asezam in tava de cuptor tapetata cu foaie de copt si ii introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 10 minute. Cand sunt usor rumeniti pe margini, ii scoatem, ii pudram cu zahar pudra vanilat si ii servim.

Langa un ceai, cafea sau lapte sunt divini.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti economici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu catina