Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale

de jolygina in Dulciuri, 7 Oct 2010 | 6233 vizualizari

 

foarte buni la cafea

 

INGREDIENTE

  • 250g unt
  • coaja de la o portocala
  • o lingurita scortisoara
  • faina cat cuprinde
  • 2 oua
  • 200g zahar
  • o esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale:

Se freaca untul cu zaharul ,adaugam ouale intregi si amestecam bine pana totul devin ca o spuma ,adaugam scortisoara ,coaja de portocala si esenta de vanilie

dupa ce s-au incorporat toate adaugam treptat faina pana obtinem o coca care se poate intinde ca o foaie

lasam coca la frigider timp de o ora doua,dupa care o scoatem si intindem o foaie din care obtinem biscuiti cu formele pe care le avem ,le dam la copt timp de 25-30 min la foc mic ,ii scoatem si ii pudram cu zahar pudra

sunt foarte buni la cafea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru cafea cu coaja de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu portocale