Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Eu m-am inspirat de la reisnaor_2006.
Nu sunt ,greu de preparat,ba chiar foarte simplu,pui toate ingredientele in bol si gata!
Sunt niste biscuiti,moi,dar crocanti la exterior.Sunt la fel de bun si a doua zi.
Mie unuia mi-au placut cu putin gem de prune .
Mai intai pregatim ingredientele.Apoi punem toate ingredientele,intr-un bol. Amestecam,pana la omogenizare. Apoi, lasam aluatul o ora, la frigider. Scoatem aluatul din frigider, intindem o foaie subtire, cam de 1 cm. Apoi decupam forme, cu un pahar, dat prin faina. Asezam totul in tava, dam la cuptor, 10-15 minute, la foc potrivit. Se servesc cu cafea dimineata, cu ceai sau de ce nu cu gem.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult