Biscuiti spiralati

de nadina73 in Dulciuri, 25 Mai 2010 | 5882 vizualizari

 

piticul meu dragos e cu biscuitit

 

INGREDIENTE

  • 250 g zahar pudra
  • 500 faina
  • 350 g unt
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte fierbinte
  • 1 lingura cacao neagra
  • 3 vanilii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti spiralati:

Se amesteca bine untul cu laptele fierbinte,apoi se pun ouale amestecate cu zaharul pudra si faina

Se framanta bine un aluat ,totul depinde de oua daca oul e mare s-ar putea sa intre 550 g faina.

Se imparte coca in 2 parti

Intr-una se pune vaniliile si se framanata bine pana se incorporeaza vaniliile

in cea de a doua se pune cacao si se framanta bine pana se incorporeza bine cacaoa

Se intinde o foaie alba si apoi cea maro si se suprapun,dupa care se ruleaza se pune in folie de aluminiu  sau folie de plastic si se pune la congelator 30 minute(pt a se putea taia mai bine)

Initial trebuie sa iasa 2 rulade ,eu in schimb le.am facut mai mici si au iesit 3, doua mai mici si una mai mare,dar incercati cu 2 va ies mai bine.

Dupa ce scoatem aluatul de la congelator se taie feliute de 1 cm si se coc in tava unsa cu ulei, am pus eu,la 180 grade aproximativ 15 minute

mie mi-au iesit 2 tavi de cuptor mari ,tava de la aragaz(electric)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert delicios cu blat din bezea