Blat de tort, universal

de adinaciosescu in Torturi, 31 Iul 2011 | 47268 vizualizari

COMENTARII (22)

diaconta 1

31.07.2011, 22:00

ce frumos este
imi place,desi initial mi s-a parut foarte multa faina pentru 6 0ua

RuxyRux 1

31.07.2011, 22:15

Arata grozav....Dia pare multa faina, totusi tinand cont ca se pune si apa... ma gandesc ca se compenseaza frumos

marieta 1

31.07.2011, 22:29

foarte frumos blatul si inalt!!!

MIUTA 1

31.07.2011, 23:04

Frumos

adinaciosescu 1

31.07.2011, 23:08

Si eu la inceput am crezut ca e prea multa faina ,dar m-am convins ca nu e asa.Oricum trebuie puse linguri "scuturate"adica aproape "rase

alinutzika 1

01.08.2011, 00:00

ce bine crescut e blatul..

Sidy 1

01.08.2011, 07:31

Lau 1

01.08.2011, 08:37

ce frumos

diaconta 1

01.08.2011, 09:08

multumesc pentru lamuriri,sigur am sa-l incerc si eu

Rocsi 1

01.08.2011, 10:22

a crescut tare frumos

MotanLaOale 1

01.08.2011, 10:35

Corinuta 1

01.08.2011, 11:14

aziz 1

01.08.2011, 14:43

superb!!!

adry88 1

04.08.2011, 11:23

susu 1

17.08.2011, 15:28

Foarte bine arata. Adina apa trebuie sa fie cumva clocotita? asa am si eu cateva retete cu apa fierbinte

adinaciosescu 1

24.08.2011, 16:18

Scuze de intarziere,dar am fost o perioada la spital cu mezinul.Susu,nu apa fierbinte ,din contra RECE

susu 1

30.05.2013, 17:37

Haideti sa va spun eu despre acest blat. Este la cuptor si a crescut obraznicul peste masura, e ca o gogoasa dospita Si mie mi-a fost teama sa-l incerc cu toate ca este cam la fel cu alte retete de blat sau pandispan. Pentru cine mai doreste sa-l incerce o sa trec exact cantitatile folosite de mine. Am pus 24 lg de faina insa nu prea sunt 24 pentru ca eu le-am pus foarte rase si apoi le-am cantarit : 290 gr, 12 lg zahar 150 gr, 8 linguri de apa rece si 2 de coniac. Am pus esenta de rom si coaja de portocale. Trebuie sa aveti rabdare sa bateti galbenusurile bine facand pauze sa nu ardeti mixerul apoi amestecati cu faina chiar daca aluatul e mai greu de lucrat si la urma albusurile spuma ca sa avem blat pufos. Acum l-am scos si este foarte aromat si rumenit. Parca nici nu mi-a crescut vreun blat asa de mult

susu 1

30.05.2013, 17:38

scuze am pus esenta de vanilie nu rom, esenta de rom pun la blatul de ciocolata

susu 1

30.05.2013, 19:40

am sa postez si eu reteta cu trimitere aici pt blat

RuxyRux 1

30.05.2013, 19:53

Super...l-am pus si eu la Favo

susu 1

21.06.2013, 20:10

am revenit cu blatul l tortul meu cu fructe de padure, minunatul de el
http://www.bucataras.ro/retete/tort-racoritor-cu-mascarpone-si-fructe-de-padure-47724.html?p=1#com1385212

babi5 1

29.09.2013, 14:24

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tort cu bezea de nuca si cafea