Boabe de struguri cu brinza

de janet in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2010 | 6216 vizualizari

 

Este un aperitiv usor de preparat si foarte aspectuos. Ma gindeam ca tot se apropie sarbatorile si ar da bine pe platoul cu gustari!

 

INGREDIENTE

  • brinza de burduf
  • unt
  • boabe de struguri
  • mac
  • susan
  • patrunjel tocat fin
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Boabe de struguri cu brinza:

Din branza de burduf amestecata cu unt se face o pasta cu care imbracam boabele de strugure, le tavalim prin: susan, mac, boia de ardei,patrunjel tocat marunt, miez de nuca prajita.
Eu am dat doar prin patrunjel si boia de ardei.
Asta-i tot!

Daca ti-a placut reteta noastra "Boabe de struguri cu brinza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

25.03.2010, 20:09

Este interesant amestecul dulce sarat. Mie imi place.

nadina73 1

26.03.2010, 02:15

grozave

janet 1

26.03.2010, 12:57

Cu toata increderea le puteti face! sigur veti avea succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Şvaiţer cu struguri şi migdale