Bob verde cu sos de rosii

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 11 Mar 2018 | 10107 vizualizari

COMENTARII (14)

Bucataras Diana 1

11.03.2018, 08:38

-Licurici- 1

11.03.2018, 08:43

Gherca Daniela 1

11.03.2018, 09:38

vasimur 1

11.03.2018, 09:57

Spiridus 1

11.03.2018, 10:16

Interesanta reteta!

mirela0911 1

11.03.2018, 10:27

navidad_2017 1

11.03.2018, 10:31

Este foarte, foarte bun! Daca folositi in loc de marar, "verdeturi italiene" - oregano, busuioc, magheran (si eventual si niste sunculita afumata), iese un "sos" (aproape) traditional italienesc pentru paste fainoase (de preferinta scurte), tipic mai ales pentru Sud (Campania, Apulia, Calabria): "pasta alla fava".

Valclaudia 1

11.03.2018, 11:48

MotanLaOale 1

11.03.2018, 11:52

elucubratiiculinare 1

11.03.2018, 18:07

multumesc

Rocsi 1

11.03.2018, 20:27

Sincer, nu stiu cum este bobul asta, dar imi place cum arata preparatul tau!

Ksenya 1

12.03.2018, 09:37

Ador bobul .Din pacate se intalneste din ce in ce mai rar.

Ancutsa 1

14.03.2018, 19:10

Un preparat interesant!

mihaelar63 1

17.03.2018, 16:17

Delicios bobul !!! De unde ai cumparat ? Eu am cultivat in gradina intr-un an

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena scazuta la tigaie