Bomboane

de Delicii Sanatoase in Vegan / Raw vegan, 14 Ian 2014 | 9802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr caju
  • 100 gr seminte de floarea soarelui
  • 150 gr stafide
  • 30 gr pudra de carob
  • 15 gr cacao
  • 1/2 lingurita pudra de cardamom
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri ulei de cocos (optional)
  • 1 lingura apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane:

Punem caju-ul si semintele de floarea soarelui in robotul cu lama S si procesam 3-4 minute pana incep sa capete o textura untuoasa. Adaugam apoi si restul ingredientelor, in afara de apa, si procesam pana se omogenizeaza totul si sevine ca un aluat. La final adaugam o lingura de apa (sau chiar doua) care sa ajuta la legarea compozitiei si sa formam mai usor bombonelele.

Se pune in frigider pentru a se intari, sau daca chiar la congelator pentru 15 minute.

Sunt ataat de buune, ca in timp ce le modelam una ajungeam pe farfurie, iar alta la mine in burtica. E, dar nu am putut manca prea multe ca sunt satioase, ca mai toate deserturile raw.

Pofta buna!

Cu drag, Valentina

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Delicii Sanatoase 1

30.01.2014, 11:39

WOW, ce de comentarii. va multumesc tare mult pentru aprecieri. ma bucur enorm sa va plac retetele.
asa este, nu intru foarte des, si cam raman in urma cu comentariile.

Sunt mai activa pe site si pe pagina de facebook.

monik80 1

18.03.2015, 22:34

Panacris 1

23.02.2021, 16:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Bomboane RAW