BOMBOANE DE CIOCOLATA

de roberta24 in Dulciuri, 21 Dec 2009 | 5630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 DE GRAME CIOCOLATA NEAGRA SAU ALBA;
  • 150 GRAME DE MARGARINA;
  • 2 GALBENUSURI;
  • 10 LINGURI ZAHAR PUDRA;
  • 10 LINGURI NUCA PRAJITA SI MACINATA;
  • VISINE DIN VISINATA SAU DIN COMPOT;
  • NUCA PRAJITA SI MACINATA PENTRU DECOR.
  • O FIOLA DE ESENTA DE ROM.
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BOMBOANE DE CIOCOLATA:

SE RUPE CIOCOLATA BUCATELE SI SE PUNE LA TOPIT PE BAIE DE ABURI, SE ADAUGA GALBENUSURILE PE RAND AMESTECANDU-SE BINE DUPA FIECARE DIN ELE, APOI SE ADAUGA MARGARINA TAIATA CUBULETZE SI SE AMESTECA IN CONTINUARE PANA SE TOPESTE ACEASTA SI SE INCORPOREAZA. SE DAUGA CELE 10 LINGURI DE ZAHAR PUDRA AMESTECANDU-SE ENERGIC SI APOI CELE 10 LINGURI DE NUCA, LA FINAL ADAUGAM ESENTA DE ROM. LASAM COMPOZITIA SA SE RACEASCA SI DUPA ACEEA CU FORMAM BOMBOANELE PUNAND IN FIECARE DIN ELE CATE O VISINA SI LE DAM PRIN NUCA MACINATA.

Daca ti-a placut reteta noastra "BOMBOANE DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

georgiana_paraschiv 1

22.12.2009, 14:07

BAFTA LA BOMBONELE IONIX!
SI UN CRACIUN FERICIT
LA MULTI ANI !

ionix 1

22.12.2009, 14:11

multumesc Georgiana... un Craciun fericit iti doresc si tie si un an nou fericit...

ionix 1

23.12.2009, 10:42

Roberta, mai am o intrebare... se poate inlocui margarina cu unt??? mersic...

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete rapide cu rahat