Bomboane Rafaello

de mirela0911 in Dulciuri, 15 Apr 2015 | 3464 vizualizari

 

M-am inspirat de la Nadina pentru aceasta reteta si pot sa va zic ca sunt delicioase! Multumesc! >:D

 

INGREDIENTE

  • 215 g unt de 82% grasime
  • 150 g zahar pudra cu aroma de vanilie
  • 170 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 4 lg smantana
  • nuca de cocos alba si verde pentru ornat
Portii: 65
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Rafaello:

Untul se scoate din frigider si se lasa la temperatura camerei. Se omogenizeaza bine toate ingredientele dupa care se da compozitia la frigider pentru o jumatate de ora.

Cu ajutorul unei lingurite se ia din compozitie si se formeaza bilute intre palme, dupa care se tavalesc in nuca de cocos alba sau verde.

Se pastreaza la frigider! Sunt delicioase!

TIPS-URI

1

Optional se pot pune in mijloc o aluna sau miez de nuca.

2

Se pot tavali si prin arahide macinate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Rafaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "RAFAELLA"