Bomboane Raffaello

de LadyCrs in Dulciuri, 29 Dec 2012 | 9092 vizualizari

 

Inspiratie dupa Laura Sava. :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • o lingura mare smantana
  • 200 g unt
  • putina esenta de vanilie
  • 150 g nuca de cocos + 300 g nuca cocos
  • 150-200 g biscuiti simpli macinati
  • un borcan de compot de visine Raureni
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Am pus laptele praf intr-un vas cu zaharul pudra si 150 g nuca de cocos.

Apoi am adaugat untul incalzit usor la microunde si am amestecat bine pana s-a incorporat. (putem folosi mixerul)

Am adaugat smantana si esenta.

Deoarece mi se parea molicel aluatul am urmat sfatul Laurei si am adaugat biscuiti pisati ( se poate adauga de asemenea lapte praf sau foaie de napolitana rupta bucati mici mici).

Visinele fara samburi le-am scos pe servet unde le-am lasat sa se scurga bine de tot.

Apoi am pus compozitie pe mana, o visina inauntru si am format bilute de diverse marimi si le-am rostogolit prin nuca de cocos alba si nuca de cocos rosie.

Le lasam la frigider sa se odihneasca....si sper sa nu se manance prea multe pana pe 31. :)))

Mi-au iesit cam 80 de bombonele.

 

PS:  asta-i reteta pe placul broscutei noastre....din aia de te manjesti pe maini :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

29.12.2012, 21:30

place

mamaieelena 1

30.12.2012, 15:05

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bomboane Raffaello