Bors de sfecla rosie

de Ina in Ciorbe, 10 Iul 2016 | 5625 vizualizari

COMENTARII (17)

diaconta 1

10.07.2016, 21:01

Ce culoare frumoasa are.Cred ca-i foarte bun

Ina 1

10.07.2016, 21:04

A fost, ca-i expirata reteta

deyutzky 1

10.07.2016, 21:13

imi place mult! N-am mai facut demult, sa-mi pastrezi si mie o portie!

Ina 1

10.07.2016, 21:13

data viitoare, Deyu

deyutzky 1

10.07.2016, 21:15

acu am vazut ca ai zis ca-i expirata )

Ina 1

10.07.2016, 21:18

Bya Ralu 1

10.07.2016, 21:35

nu am papat niciodata

simona72 1

10.07.2016, 21:48

Foarte bun si are o culoare super!

MotanLaOale 1

10.07.2016, 22:22

Merisor 1

10.07.2016, 23:21

Ce culoare faina are!

Rahela Velicu 1

11.07.2016, 00:41

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:06

super si cred ca este tare buna!

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:09

Foarte bun!

anca_rm 1

11.07.2016, 12:40

super

mirela0911 1

11.07.2016, 19:45

Nu am mancat niciodata dar trebuie sa fie bun! Si ce culoare are!

Rocsi 1

11.07.2016, 19:46

Tu ai pus si sunculita, dar noi o facem fara, de post. Este tare buna!

miki_a 1

12.07.2016, 16:25

Prezent si eu! Toate borsurile de casa imi plc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de sfecla rosie