Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Am muncit ceva pana am curatat si portionat "monstrul", dar a meritat, mai ales ca m-am ales si cu un castron de icre ...
Legumele ( ceapa, morcovul, ardeiul si telina ) le-am tocat la robot si le-am calit pe jumatate intr-o lingura cu ulei si o cescuta cu apa. Am adaugat apoi 3 litri cu apa , o lingura rasa de sare si am lasat la foc mic pana ce s-au fiert bine legumele. Am adaugat rosiile tocate marunt si am lasat sa clocoteasca, dupa care am turnat borsul fierbinte.
Punem in oala, cu grija, bucatile de cap de somn ( la mine au fost mai multe, intrucat capul a fost foarte mare ) si coada, lasam sa mai dea 3-4 clocote si oprim focul. Potrivim de sare si presaram leustean verde, tocat.
Servim fierbinte.
1
borsul se pune in ciorba fierbinte si inainte de adaugarea pestelui, pentru ca acesta sa nu se sfarme la fierbere.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult