Braduti aromati

de cec in Dulciuri, 12 Dec 2010 | 8213 vizualizari

 

tot pe culinar am dat si de aceasta reteta si fiindca mi-a placut ideea am facut-o de proba si am zis s-o impartasesc si cu voi

 

INGREDIENTE

Ingrediente fursecuri:

  • 100gr unt
  • 100gr zahar
  • 100ml lapte
  • 1 plic praf de copt
  • 1 vf cutit sare
  • 2 pliculete zahar vaniat
  • faina cat cuprinde (cam 400 gr in total cu intinsul foii)

 umplutura (bradutii):

  • 300gr biscuiti simpli
  • 300 ml lapte
  • 5 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 esente rom
  • 100 gr unt
  • 100 gr cocos verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Braduti aromati:

Amestecam toate ingredientele pt fursecuri si framantam un aluat potrivit de tare. Intindem o foaie si cu un pahar de vin decupam cerculetele.Coacem la foc potrivit cam 15 min.

Intre timp ne ocupam de braduti

Zdrobim biscuitii. Laptele, zaharul, cacaoa si untul le punem intr-o craticioara pe foc pana se dizolva, apoi lasam la racit. Dupa racire adaugam esenta de rom. Cand compozitia este rece bine, turnam peste biscuitii zdobiti si amestecam bine.
Cu ajutorul unor pungi se formeaza bradutii.( eu am format conurile in mana si le-am pus pe fursecuri, fara ajutorul pungii). Apoi se scot usor din pungi si se tavalesc prin cocos. (Eu negasind nuca de cocos am folosit niste pasta de zahar data pe razatoare si bilute colorate, bombonele)

Daca ti-a placut reteta noastra "Braduti aromati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

cec 1

15.12.2010, 19:46

va multumesc

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 20:33

vai ce as manca

cec 1

16.01.2011, 07:37

voi tine minte data viitoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti de post