Briose aperitiv

de sabiradu in Aperitive / Garnituri, 2 Feb 2012 | 7215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • 100 g masline
  • 200 g rulada din piept de pui
  • 200 g cascaval
  • 1 buchetel brocoli
  • 50 g mazare congelata
  • 1 jumatate ardei gras rosu
  • cimbru ,
  • busuioc,
  • oregano ,
  • sare si piper dupa gust
  • 350-400 g faina
  • 1 plic praf de copt
Portii: -8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Mixam ouale intregi pana se tripleaza volumul,adaugam uleiul si laptele,apoi condimentele .Dupa ce am mixat bine totul punem faina amestecata cu praful de copt.La final adaugam umplutura.

Ardeiul gras,carnea,cascavalul tocate cubulete.Maslinele feliute si mazarea scursa bine de apa .Punem compozitie in hartia pentru briose si peste compozitie cate un buchetel de brocoli (oparit si scurs ) Dam la copt tava pana se auresc frumos deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

sabiradu 1

03.02.2012, 15:36

Incerc sa ii fac si pe copii sa pape,ei au papat briosele si eu broccoli )

pusurica 1

04.10.2012, 10:31

MMMM papa bunnnnn!!!

sabiradu 1

06.10.2012, 22:35

Bun bun delicios.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv