Briose aperitiv

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2012 | 6382 vizualizari

 

Delicioase si hranitoare, bune pentru gustare, la munca sau la scoala!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • 200 g faina
  • 4 oua
  • 50 ml ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g carnat afumat
  • 100 g telemea
  • 100 g ardei kapia rosu
  • 100 g masline negre, sarate
  • 1 fir praz, partea verde cu Frunze
  •  Pt décor:  
  • 100 g cascaval ras
  • Ceapa verde 

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Pregatim un aluat din oua, lapte, ulei faina si praf de copt. Tocam marunt prazul,taiem cubulete branza, ardeiul, carnatii si maslinele si le incorporam in aluat.

Ne pregatim formele de briose si le umplem cu aluat pe trei sferturi. Deasupra fiecaruia presaram cascaval ras si cateva frunzulite de ceapa verde maruntita. Dam la cuptorul dinainte incalzit, pentru 30-35 minute. Se servesc reci.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

16.02.2012, 09:13

Ce nebunie , Lia draga nu faci abonamente ?

lia maria 1

16.02.2012, 12:06

mihaelar poate la vara acuma nu am loc de zapada

Panacris 1

22.10.2013, 18:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline