Briose aperitiv

de ella 87 in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 3734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina,
  • 2 oua,
  • 50 gr masline negre feliate,
  • 4felii sunca,
  • 3felii casacaval/ telemea,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 2ciuperci,
  • 2 linguri ulei,
  • praf de copt,
  • piper si sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Se amesteca faina, ouale, praful de copt, sarea si piperul pana capata o consistenta de chec, se adauga restul ingredientelor spalate, curatate si taiate marunt in prealabil. Amestecam toate ingredientele usor pana la omogenizare, se pune cate o lingura mare de amestec intr-o forma de briosa unsa cu ulei sau unt si se dau la cuptor la foc mediu,pentru 30-35 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (10)

simonacallas 1

06.04.2014, 23:13

Ce frumusele sunt

deyutzky 1

07.04.2014, 08:24

like

Pushaa 1

07.04.2014, 13:05

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Branzoaice pufoase, reteta pas cu pas