Briose cu branza si spanac

de Sim0na in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2015 | 3367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g spanac congelat
  • 3 oua
  • 3 linguri pline branza dulce vaci
  • 1 lingura plina urda sarata oi
  • 3 linguri ardei gras congelat
  • 3 fire ceapa verde
  • ½ lingurita ardei iute tocat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu branza si spanac:

Spanacul l-am decongelat si l-am lasat la scurs.

Intr-o tigaie am calit usor ceapa verde tocata marunt, apoi am adaugat ardeiul congelat si l-am calit si pe el, iar la final am pus spanacul scurs. Am lasat pe foc cateva minute pana s-au calit toate legumele si s-a evaporat tot lichidul.

Intr-un bol am amestecat cele 3 oua cu cele doua tipuri de branzeturi. Am adaugat si spanacul calit, iar la final ardeiul macinat. Intr-o forma de briose am pus hartiute, am pulverizat cu ulei, apoi am pus amestecul. 

In fiecare forma am pus cate o rondea de crenvursti si am dat tava la cuptor pentru 30 minute. Pofta buna va doresc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Brandada pe paine prajita cu usturoi