Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 3459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de lapte
  • 8 ciuperci
  • 1 cutiuta de jambon afumat
  • 3 linguri de mascarpone
  • 4 linguri de cascaval razuit
  • putine ierburi de provence
  • putina nucsoara
  • faina cat cuprinde
  • 1 cutiuta de porumb
  • 3 linguri de unt
  • 1/2 de pliculet de praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone:

Se taie ciupercile marunt,se pun intr-un castron,apoi se adauga ouale batute,codimentele,untul,jambonul,cascavalul razuit

.Se freaca mascarpone cu laptele si se pune peste ingrediente iar la final se adauga faina cat cuprinde si praful de copt,sa fie o coca nici moale nici tare.

Se unge forma de briose cu unt,se pune cu lingura din compozitie si se da la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ciuperci,porumb si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza