Broccoli cu orez

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2013 | 3781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g broccoli(inflorescentele)
  • 60 g orez(2 linguri cu varf)
  • 50 g cascaval+ pt. presarat deasupra
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • o lingura ardei kapia de la borcan
  • o lingurita marar tocat
  • unt pt. uns vasul termorezistent
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli cu orez:

Broccoli se fierbe in apa cu sare,se strecoara si se lasa la racit.Apoi se taie marunt.

Orezul se fierbe in apa cu sare,se strecoara si se lasa la racit.

Morcovul se curata si se fierbe intreg iar cand s-a racit se da pe razatoarea mare.

Ouale se bat cu furculita.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Se amesteca usor toate ingredientele si se toarna intr-un vas termorezistent uns in prealabil cu unt.Apoi se presara cascaval ras.

Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune cubulete de piept de pui(fiert in prealabil) sau sunca presata,muschiulet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

angyb 1

29.09.2013, 17:14

rodicamaria 1

29.09.2013, 17:57

Este o simfonie de culori : verde-alb-porocaliu-rosu . Pacat ca nu pot reusi cu poze mai bune. Nu am avut nici curent electric de la 7.30 la 10 , va inchipuiti cum este sa gatesti aproape pe intuneric , intr-o zi intunecata si ploioasa ca asta.

abstract01 1

07.10.2013, 21:00

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu pancetta