Broccoli si conopida la cuptor

de angyb in Aperitive / Garnituri, 15 Iun 2012 | 9215 vizualizari

 

Zilele trecute am vazut la Mihaela 63 reteta ei si cum sunt o pofticioasa la munca.

 

INGREDIENTE

  • 1 amestec 300g brocoli ,conopida si morcovi
  • 2 crenvusti
  • 1/2 ardei rosu
  • 4 oua
  • 50ml lapte
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de parmezan ras
  • 2 linguri de pesmet
  • ulei pt.uns tava
  • 200g mozzarella
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Broccoli si conopida la cuptor:

Amestecul de broccoli, conopida si morcovi se oparesc in apa fierbinte aproximativ 5 min.

Crenvustii se taie cubulete si se prajesc un pic in ulei fierbinte.

Ardeiul se taie marunt.

Bateti spuma ouale adaugati laptele ,faina,parmezanul si un pic de sare.

Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet se pune amestecul de brocoli,conopida si morcovi :Se adauga jumatate din compozitia de ou. Se presara deasupra ardeiul si crenvusti dupa care se toarna restul de cantitate de ou.

Se da la cuptor 20 de minute dupa care se presara deasupra mozzarella taiata marunt .Se mai lasa la cuptor aproximativ 10-15 min.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Broccoli si conopida la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Broccoli la cuptor