Bruschete cu rosii si leurda

de Nicole28 in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2014 | 2975 vizualizari

 

Sunt foarte usor de facut si delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine;
  • ulei;
  • sare,piper,marar si rozmarin;
  • cascaval ras (100gr);
  • 2 rosii potrivite;
  • 1/2 legatura de leurda.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu rosii si leurda:

Pornim cuptorul la temperatura potrivita (in jur de 160 grade).

Asezam felii de paine in tava. Ungem (sau stropim) feliile de paine cu ulei. Condimentam cu sare, piper si marar.

Presaram cascaval dat pe razatoare si bagam tava in cuptorul incins,pana se topeste cascavalul si painea se rumeneste.

Le scoatem fierbinti din cuptor,adaugam cubulete de rosii si fasii de leurda pe bruschete,daca dorim mai presaram si rozmarim uscat si apoi servim.

Pofta buna!  :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu rosii si leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Imbucaturi din paine prajita cu usturoi