Bruschete cu rosii si praz

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 5486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de paine multicereale
  • 6 linguri ulei de arahide
  • 150 gr. cascaval ras
  • 1 bucata de praz (cca 15 cm)
  • 3 rosii
  • ierburi de Provence
  • sare si piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu rosii si praz:

Asezam feliile de paine in tava pe hartie de copt.

Ungem feliile de paine cu ulei de arahide.

Presaram putin cascaval ras peste feliile de paine unse.

Asezam rondele de praz, apoi presaram din nou cacaval ras.

Dam tava la copt pentru 10 minute in cuptorul preincalzit.

Scoatem tava din cuptor, asezam felii de rosii, condimentam bruschetele cu sare, piper si ierburi de Provence,oprim cuptorul dar mai introducem tava pentru cca 2 minute in cuptorul cu temperatura ridicata.

Servim cat sunt fierbinti.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu rosii si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gustare calda cu branza si cascaval