Bruschete cu rosii si ulei de masline

de lira in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2010 | 15026 vizualizari

 

Ceva crocant care merge foarte bine la o cina

 

INGREDIENTE

  • ciabatta cu rosii, busuioc si masline
  • 1 catel de usturoi
  • o rosie
  • ulei de masline
  • busuioc
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu rosii si ulei de masline:

Painea am taiat-o felii si am pus-o la prajit in toaster.

Am taiat rosia marunt si am amestecat-o cu oregano uscat intr-un bol.

Feliile de paine prajita se dau cu usturoi, dupa care le ungem cu ulei de masline.

Punem deasupra rosiile cu masline, sare, si gata sunt bruschetele noastre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu rosii si ulei de masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

madi_marin 1

12.07.2010, 10:48

imi plac la nebunie bruschetele....

Bunica 1

12.07.2010, 12:40

wow, ce bine arata ! Sunt super ! A ramas o feliuta si pentru mine ?

lira 1

12.07.2010, 14:09

Nu a ramas, dar fac o tura rapid daca ti-e pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bruschete calde cu ciuperci si mozzarella