Bruschette cu rosie si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2014 | 7693 vizualizari

 

rapide si foarte potrivite pentru micul dejun de sambata...

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta neagra
  • 4 rosii
  • cca 50 ml ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr. cascaval
  • marar uscat
  • frunze de telina proaspat tocate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosie si cascaval:

Preincalzim cuptorul la 165 grade.

Bagheta se taie felii de grosimea unui deget.

Asezam feliile obtinute pe hartie de copt in tava.

Ungem toate feliutele de bagheta cu ulei de masline.

Presaram apoi sare si piper dupa gust.

Rosiile se spala si se taie rondele subtiri, se aseaza apoi peste bucatile de bagheta unse cu ulei.

150 gr. de cascaval se taie felii, se aseaza peste rondelele de rosie, presaram marar uscat, dam tava la cuptor pentru 15 minute la temperatura de 175 grade.

Dupa ce scoatem tava din cuptor, presaram cascavalul ramas (50 gr.) dat pe razatoare.

La final presaram frunza de telina proaspat culeasa si tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosie si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase reteta cu bacon si ciuperci