Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei

de Mihaela in Dulciuri, 13 Apr 2009 | 5496 vizualizari

 

V-am urmarit si eu Oscarurile si mi-a placut.. si am zis sa imi fac curaj sa debutez si eu aici.. scriu pt prima data pe un site de acest gen..

Azi aveam pofta de ceva de “acasa” si cum la indemana nu aveam cine stie ce m-am oprit la Budinca cu branza si taietei.. ff usor de facut si nici nu trebuie mare lucru. Cantitativ am facut cam din ochi..

 

INGREDIENTE

  • putina sare
  • niste taietei (250g)
  • 300g branza de vaci
  • 3 oua
  • zahar dupa gust
  • putin lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei:

Am fiert in apa cu putina sare niste taietei (cred ca erau in jur de 250g) si i-am scurs. Cam vreo 300g branza de vaci am amestecat cu 3 oua de data asta (data trecuta am pus numai 2 ca atat mi s-a parut necesar) si zahar dupa gust, merge si un pliculet de zahar vanilat (eu nu am avut). Apoi am amestecat cu taieteii si am adaugat si putin lapte.

Am pus totul intr-o cratita unsa cu unt si am dat la cuptor pt vreo 40 min.

Deja imi luasem a doua portie

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă a la Mihaela cu brânză de vaci şi tăieţei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Oana 1

11.01.2009, 12:36

Budinca e preferata lui Vlad, ar manca dimineata, pranz si seara! eu o fac cu telemea de vaca si pun in compozitie si zahar si iese dulce/sarata, foarte buna!

Mihaela 1

11.01.2009, 22:19

multumesc de primire!

soacra mea o facea cu branza sarata

Catalin 1

11.01.2009, 23:27

Gura lumii spune ca soacrele fac chestii nesarate

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "inghetata falsa"