Budinca cu branza si legume

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2013 | 11362 vizualizari

 

Din doar cateva ingrediente am facut o budinca tare buna si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1/2 ardei capia
  • 1 ou
  • 1 cutie crema de branza cu usturoi
  • 1/2 cutie crema de branza cu smantana
  • 100 g parmezan
  • frunze de busuioc tocate
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza si legume:

Am facut budinca mai mult dupa ureche. Evident, ne putem juca cu ingredientele si cantitatile dupa bunul nostru plac.

Iata reteta mea de budinca cu branza si legume:

Am spalat, curatat si taiat cubulete dovlecelul si ardeiul capia.

Am tocat marunt frunzele de busuioc. Eu am pus destul de multe, pentru ca noua ne place mult aroma busuiocului. 

Am dat parmezanul pe razatoarea mica. 

Intr-un castron am pus dovlecelul, ardeiul capia, branza, oul si sarea. Am amestecat. 

Am adaugat busuiocul tocat si parmezanul si am amestecat din nou.

Compozitia am pus-o intr-o tava de chec de silicon. Am mai presarat deasupra putin parmezan, pentru a se rumeni frumos.

Am pus tava in cuptorul incalzit la 200 grade pentru 45 minute.

 

 

 

 

 

TIPS-URI

1

desi initial pregatisem doua oua, am folosit doar unul, pentru ca mi s-a parut destul de subtire compozitia;

2

pentru ca legumele si-au lasat zeama, am avut grija sa o scurg de vreo doua ori;

3

puteti adauga si putina faina compozitiei, pentru a o lega mai bine. eu am vrut sa evit faina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv