Budinca cu conopida si broccoli

de Bucataras Medi in Mancaruri de legume, 23 Feb 2011 | 15421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc conopida
  • 1 buc  broccoli
  • 100 g kaizer
  • 100 g parmezan
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g smantana
  • 4 oua
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu conopida si broccoli:

Desfacem in buchetele atat conopida cat si broccoli si spalam sub jet de apa rece.Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand aceasta incepe sa clocoteasca adaugam atat conopida cat si broccoli si lasam la fiet la foc potrivit circa 10-15 min.Scoatem apoi buchetelele cu ajutorul unei palete si le punem intr-un vas uns cu unt.Taiem kaizerul si punem printre buchetelele de conopida si broccoli.Stropim totul cu putin ulei de masline.

Separat , intr-un castron pregatim urmatorul amestec:batem bine ouale, adaugam parmezanul dat prin razatoare, branza de vaci si smantana.Condimentam cu sare si piper dupa gust si amestecam bine.Rasturnam acest amestec peste buchetelele de conopida si broccoli.Dam la cuptor si tinem pana cand compozitia se leaga si este rumena.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu conopida si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Conopida pane