Budinca cu legume si parmezan

de oanapl in Mancare copii, 5 Noi 2018 | 5662 vizualizari

 

In ultima perioadă, fiind în criză de timp, am încercat să pregătesc rețete cât mai rapide și mai ușor de pregătit. Această budincă a fost pe placul întregii familii și vă invit să o încercați și voi.

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 50 g smântână
  • 400 g mix de legume cu orez
  • 4 linguri făină
  • 70 g parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei (pentru uns vasul yena)
  • 2 linguri pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu legume si parmezan:

Mixezi ouăle cu smântâna. Adaugi sare și piper după gust. Adaugi legumele decongelate si scurse bine de apă. Razi parmezanul pe răzătoarea cu ochiuri mici și amesteci. Adaugi făina și omogenizezi compoziția.

Ungi vasul termorezistent cu unt și presari pesmetul. Torni compoziția și introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru circa 40-45 de minute, până  când se rumenește frumos.

Lași să se răcească puțin și tai budinca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu legume si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Shaorma de casa