Budinca de cartofi

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2010 | 7795 vizualizari

 

o garnitura perfecta si foarte gustoasa,am gasit reteta pe net la retete-online.ro

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 100 smantana
  • 100 unt
  • 50 cascaval
  • 2 oua
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Se curata cartofii apoi se taie cubulete si se pun la fiert .

Dupa ce sunt fierti se zdrobesc foarte bine apoi se amesteca cu cele 2 galbenusuri de ou,smantana si albusurile batute spuma.

Se unge o tava  cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet dupa care se pune compozitia de cartofi iar peste ea se presa cascavalul ras si se da tava la cuptor pentru 15 -20 minute la 170 grade pana se rumeneste putin

E prima data cand incerc reteta aceasta,am dat din greseala peste ea si mi s-a parut interesanta,asa ca am zis "ia sa o incerc". E foarte buna , e verdictul piticilor

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

nadina73 1

24.07.2010, 03:12

ha ha medi poate fi si prajitura daca vreio praji cu cartofi merge nu?

Adinacarla 1

25.07.2010, 23:28

super buna...imi plac preparatele din cartofi si aceasta reteta o voi pune la favorite...

nadina73 1

27.07.2010, 17:35

adinacarla e super buna merita sa o incerci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi foarte pufos