Budinca de cartofi cu branza si broccoli

de madi_marin in Mancaruri de legume, 6 Mai 2017 | 6893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii
  • câteva bucheţele de broccoli opărit rapid
  • 3 ouă
  • 150 g brânză telemea sărată
  • 3 roşii uscate în ulei
  • 4 felii de kaizer
  • 1 fir ce ceapă verde
  • 100 g caşcaval
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu branza si broccoli:

Cartofii se pun la fiert, în coajă.

Ceapa verde se toacă fin şi se căleşte în puţin ulei, împreună cu kaizerul tăiat fâşii subţiri.

Ouăle se bat cu piper, brânza rasă fin şi aproape tot caşcavalul ras şi el fin.

Cartofii fierţi se pun în apă rece, apoi se scurg, se curăţă de coajă şi se taie felii.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pun un straturi alternative de felii de cartofi fierţi, kaizerul călit cu ceapa verde şi ouă bătute cu brânză.

Pe ultimul strat, se pun şi broccoli şi fâşii de roşii uscate şi se presară caşcavalul rămas.

Se dă vasul la cuptor să se gratineze, pentru 15 – 20 de minute, la foc iute.

Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu branza si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata