Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui

de Kamelia92 in Pui, 31 Iul 2013 | 6140 vizualizari

 

O rețeta rapida pe placul tuturor :)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei relativ mari
  • 300-400 grame tocatura (eu am ales tocatura de fileu de pui)
  • 4 oua
  • 5-6 linguri mari de faina
  • un pachetel praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt si faina pentru tepetarea tavii
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui:

Dovleceii se dau prin razatoare. Eu am optat sa nu ii decojesc. Se sareaza si se lăsa la rece pe 10-15 minute. In timpul asta tocatura, ouăle, faina, sarea si piperul după gust se amesteca într-un hol mai măricel. După cele 10-15 minute scurgem atent cu mana dovlecelul,pentru a scapa de sucul nedorit si îl adaugam in masa obținută. Tava se tapeteaza cu unt si faina. Se pune in tava compozitia obținută si se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade. După 15 minute se coboară temperatura la 180 grade si se tine minim încă 20-30 minute. Cu testul scobitorii se verifica când e gata.

Pofta buuuuna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute