Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios
citeste mai mult
Un desert gustos si sanatos;
La prima vedere,pare complicat dar nu este.
Intr-o tava mica amestecam faina cu fulgii de ovaz, nivelam suprafata, deasupra presaram zaharul brun si dam tava la cuptor la foc mediu si o lasam pana incepe sa se caramelizeze zaharul (atentie, nu trebuie sa fie ars). Scoatem imediat tava si cu o lingura amestecam totul
Frisca batuta, o amestecam cu 4-5 linguri de faina cu ovaz din tava, coniac si miere
In cupe punem cateva fructe, deasupra 2-3 linguri de frisca, iar fructe, iar frisca, ornam cu cateva fructe si fulgi de ovaz, apoi dam la frigider pana in momentul servirii.
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios
citeste mai mult