budinca de gris - a la Miha!

de gaby_duceag in Dulciuri, 14 Dec 2009 | 5654 vizualizari

 

Uite cum ne-a asigurat Miha cina pe seara asta.Fiind numai fetele acasa,ne-am multumit asa,daca erau si baietii,puneam si carne in ea=)))))
eh,...am amagit-o intai cu putina ciocolata,apoi am zis:da' ce?numa' atat?doar am platit-o:))))ia sa punem din belsug:)))
miha,eu n-am avut forma(e):)))asa frumoasa ca tine:)))

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte
  • 3linguri zahar
  • 4linguri gris
  • un ou
  • 2plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA budinca de gris - a la Miha!:

-punem la fiert laptele in care am adaugat un varf cutit sare

-cand da in colocot,adaugam grisul in ploaie,amestecand mereu

il fierbem pana ce se ingroasa bine(aprox 5minute)

-lasam sa se racoreasca apoi adaugam galbenusul,albusul batut spuma cu zaharul si zaharul vanilat si amestecam usor

-turnam intr-o forma unsa cu unt(eu am pus in vas jena)si bagam la cuptor pana se rumeneste usor

-dupa ce se racoreste,se rastoarna cu fundu-n sus:))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de gris - a la Miha!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:47

am mancat si azi dimineata,ca n-aveam pregatit altceva

pana_luminita 1

17.12.2009, 17:53

am facut si eu budinca , acum astept sa se raceasca sa vad cum a este

gaby_duceag 1

17.12.2009, 18:17

mai,e buna,dar totusi sa nu emiti prea mari prententii ca dehe,..e doar o budinca de gris

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Duo creme de capsuni si branza de vaci