Budinca de legume

de dakris in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2013 | 12129 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g mix legume congelate cu orez
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 150 lapte
  • condimente: sare, piper, oregano, dupa gust
  • 100 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume:

Intr-un vas de yena  (cca 20 x 30  cm) uns cu unt se aseaza mixul de legume.

Ouale se bat si se amesteca cu smantana, laptele si condimentele. Se varsa peste legume, apoi se rade cascavalul deasupra.

Se introduce in cuptorul preincalzit si se mentine la foc mediu cca 1 ora pana se rumeneste cascavalul deasupra.

 Se serveste ca atare ori ca si garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de legume