Budinca de legume cu ton

de mimmi in Mancaruri de legume, 5 Apr 2012 | 4760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton maruntit in ulei vegetal
  • 1 cartof mare
  • 1 conopida
  • 1 buc praz
  • 100-150 g spanac (congelat )
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 150 g cascaval
  • putin unt
  • sare,piper,vegeta
  • 1 lingura pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de legume cu ton:

Ungem o tava cu unt si presaram putin pesmet. Prima data punem la fiert cartoful taiat cubulete,cand este aproape fiert il strecuram si il asezam pe fundul unei tavi. Conopida rupta buchetele si spalata se opareste 2-3 minute,dupa care se aseaza peste cartofi. Peste stratul de conopida,se intinde un strat de spanac si presaram putina vegeta sau sare si piper . Acum asezam un strat de praz taiat julien. Batem ouale cu smantana,adaugam tonul scurs si cascavalul ras,condimentam dupa gust cu sare si piper si intindem aceasta compozitie peste praz. Dam tava la cuptor cca 35 de minute,pana se formeaza la suprafata o crusta,dupa care servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de legume cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de broccoli cu morcovi