Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O budinca foarte delicioasa, cu o aroma noua. Aceasta este varianta pentru cand aveti orez gatit la aburi.
Se fierbe orezul in apa, pana bobul de orez se inmoaie foarte mult. Se incepe cu o cantitate dubla de apa fata de cea de orez si mai adaugam pe parcurs, daca e nevoie.
Amestecam des ca sa nu se lipeasca, iar cand a ajuns la consistenta dorita, adaugam zaharul, sofranul si apa de trandafiri. Continuam sa amestecam si lasam sofranul sa-si raspandesca frumoasa culoare si aroma, dar nu le lasam prea mult pe foc ca sa nu-si piarda din proprietati.
Se pune in farfurii si se serveste cald sau rece.
Optional, putem orna cu scortisoara macinata sau cu boabe de migdale sau de fistic.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult