Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar

de epurasha2bb in Pui, 21 Iun 2010 | 5242 vizualizari

 

pt.zilele de regim dupa o perioada de boala, o mancare delicioasa si pt.cei mici si pt. cei mari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 bucatica de radacina de telina
  • 60 g unt
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • pulpe de pui dezosate
  • coaja de lamaie
  • ulei de masline
  • 2 linguri pilaf de orez  lipicios
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar:

Se curata legumele de coaja si se toaca cubulete , se pun la fiert in apa cu putina sare, se lasa pana fierb pana la 90 % apoi se scot se scurg si se aseaza intr-o tavita unsa cu unt si presarand bucatele de unt intre legume.Apoi se presara deasupra pesmet si se da la cuptor.

Din pilaful de orez lipicios facem gogoloaie pe care le tavalim prin pesmet si le coacem in cuptor.

In timp ce se rumenesc legumele la cuptor luam pulpele dezosate si le spalam bine , le ungem cu ulei de masline si le dam prin sare si putina coaja rasa de lamaie.Le asezam pe o tigaie gratar incinsa si la foc mic sa se rumeneasca.

Servim pulpele dezosate impreuna cu legumele radacinoase la cuptor si cu 2 chiftelute de orez .Presaram putina verdeata! pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de radacinoase cu pulpe dezosate la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ana 1

21.06.2010, 22:48

Epu sanatate multa!Ela

epurasha2bb 1

22.06.2010, 11:43

fetelor multumesc , acum am vazut aceste mesaje !ela hai cu noi da' sa-ti iei si sotul sa nu se plictiseasca al meu.II trimitem cu randul la farmacie

Dana Cristea - pusikmea 1

23.06.2010, 12:51

fetelor ne alaturam si noi, facem o ditamai familie dar mai bine sa fim sanatosi si sa-i trimitem dupa bere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Legume umplute la cuptor