Budinca de taitei cu branza feta

de RuxyRux in Spaghete, 8 Ian 2011 | 13712 vizualizari

 

Un preparat simplu, delicios, care mie imi place foarte tare...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr branza feta
  • 1 pachet taitei cu ou( italieni)
  • 3 linguri unt
  • 2 oua
  • 300 gr smantana
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de taitei cu branza feta:

Se fierb taiteii, se scurg si se clatesc.( eu asa procedez mereu deoarece nu-mi place gustul de fainos).

Se amesteca intr-un vas mare cat sunt calzi cu untul apoi cu branza feta.

Se bat ouale cu smantana se potrivesc de sare( cu grja caci feta e deja sarata) si se adauga deasupra.

Se unge un vas de jena cu unt si se pune compozitia cu taitei.

Se da pentru jumatate de ora la cuptor.

Delicios, pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de taitei cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

11.01.2011, 15:50

Multumesc Adriana!

babi5 1

30.08.2013, 22:15

bun a tare

RuxyRux 1

30.08.2013, 22:33

Mda...buna Babi...tocmai ce a primit un comentariu oribil pe FB...mi-e si rusine sa citesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vargabeles