Budinca la pahar cu visine

de gaby_gabytza in Dulciuri, 25 Iun 2013 | 3975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte
  • 1 plic budinca ciocolata
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri zahar
  • visine
  • 5 piscoturi
  • 1/2 pahar lichior cafea
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca la pahar cu visine:

Punem laptele la fiert cu lingura de unt, dar din lapte scoatem un pahar care il amestecam cu plicul de budinca si zaharul. Dupa ce a fiert laptele adaugam paharul cu budinca si punem din nou la foc mic. Lasam sa fiarba pana se ingroasa. Oprim focul si lasam sa se raceasca.

Pregatim 2 pahare le trecem pe sub un jet de apa rece. Punem in pahar cate un piscot rupt in 3-4 bucati deasupra ii insiropam cu putin lichior. Adaugam budinca de ciocolata iar piscoturile o sa se ridice la suprafata. Lasam 5 minute si punem cateva visine fara samburi iarasi piscot-lichior-budinca.

La final ornam budinca cu visine

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca la pahar cu visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert Trifle cu capsuni