Bulete de cascaval - divine

de simona119 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2012 | 17808 vizualizari

 

Cele mai bune si elastice bulete de cascaval.....pe bune!

 

INGREDIENTE

  • 450 g cascaval Delaco
  • 2 oua
  • 1 lingura faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval - divine:

Bateti bine cele doua oua, adaugati lingura de faina, si amestecati pana reusiti sa omogenizati compozitia. 

La aceasta reteta, cel mai important ingredient este cascavalul, bineanteles. Daca acesta nu se comporta bine la prajit, buletele se vor deface in tigaie si se va strica tot. Eu am incercat multe tipuri de cascaval, insa pentru reteta asta, cascavalul Sofia este cel mai potrivit....nu are nici macar tendinta de a se desface, odata adaugat in tigaie.

Asa ca dragelor, razuiti cascavalul, folosind partea cea mare a razatoarei, si amestecati-l apoi cu oale batute, pana cand tot cascavalul este imbracat in ou. In timp ce tigaia cu ulei este pe foc la incins, formati buletele si treceti-le prin putina faina inainte de a le pune la prajit. Preparati buletele pe ambele parti, pana cand vedeti ca au capatat culoarea aceea aurie, si scoateti-le pe o farfurie acoperita cu un servetel.

Daca nu reusiti sa mancati toate buletele cat sunt calde, tinute la cuptor, sunt la fel de bune si a doua zi.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Pentru ca buletele sa iasa asa cum vi le-am descris, va recomand sa folositi toata roata de cascaval.

2

Cand amestecati cascavalul, folositi mainile; este cea mai simpla varianta

3

Cand formati buletele, aveti grija ca mainile sa fie umede astfel incat amestecul sa nu se lipeasca

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval - divine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

22.01.2012, 10:43

chiar ca-s divine ,nu am mai mancat demult

simona119 1

22.01.2012, 11:12

Multumesc frumos .Ma tot gandesc cu ce sa va mai incant data viitoare, si cred ca pana la urma voi merge pe ceva dulce

ralu_ca 1

11.06.2013, 21:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec sarat cu sunca si cascaval