Bulgarasi de cartofi in sos alb, la cuptor

de RODIMUR in Mancaruri de legume, 12 Iul 2019 | 3087 vizualizari

COMENTARII (13)

Rahela Velicu 1

12.07.2019, 12:19

O mancare foarte gustoasa!

RODIMUR 1

12.07.2019, 12:23

Mulțumesc, Mimi!

vasimur 1

12.07.2019, 14:16

Gherca Daniela 1

12.07.2019, 18:14

buni!

RODIMUR 1

12.07.2019, 19:12

Așa este, Daniela... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

madi_marin 1

12.07.2019, 19:57

Ce bine arata!

RODIMUR 1

12.07.2019, 20:07

Îți mulțumesc frumos, Madi...!

mirela0911 1

14.07.2019, 19:19

Bunatate!

Rocsi 1

14.07.2019, 19:28

Cred ca este un preparat foarte bun! Poate si servit simplu, dar poate fi si o garnitura grozava langa ceva carne! Super!

RODIMUR 1

14.07.2019, 19:49

Mulțumesc frumos, Mirela!

RODIMUR 1

14.07.2019, 19:50

Da, Rocsi, chiar foarte buni au fost, chiar și după ce s-au răcit și le-am încălzit la cuptorul cu microunde. Pufoase și tare gustoase, de la unt și cașcaval... Mulțumesc frumos!

lucy2002 1

15.07.2019, 21:09

Super reteta!

RODIMUR 1

15.07.2019, 22:14

Mulțumesc frumos, Lucy...!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu rozmarin la cuptor