Bulz

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2011 | 5511 vizualizari

 

Pentru ca vroiam sa mai diversific cumva meniul, am cautat o altfel de "abordare" a banalei mamaligi cu branza si am gasit varianta potrivita: bulz!!

 

INGREDIENTE

  • (fara cantitati, fiecare face dupa preferinta)
  • malai,
  • apa,
  • sare,
  • putin ulei,
  • branza,
  • sunculita,
  • smantana,
  • oua,
  • cascaval ras;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz:

Am facut o mamaliga vartoasa din apa, putin ulei, sare si malai.

Am lasat-o sa se raceasca putin, apoi cu mainile inmuiate in apa am luat mamaliga, am presat-o putin, am pus in mijloc sunculita (una extra buna cu ceva ierburi pe deasupra) taiata bucatele si branza.

Am modelat sub forma unei bile, am presat putin bila si am pus-o la copt pe grill. E senzationala pe gratarul cu lemne cred, daca aveti ocazia incercati si asa.

Am intors pe ambele parti pana s-a rumenit putin.

Intre timp am rumenit pe grill si cateva felii de sunculita, iar intr-o tigaie am prajit un ou.

Am servit bulzul cu smantana din belsug, ou prajit si felii de sunculita. Deasupra am pus si cascaval ras.

Extra gustos! Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 22:02

Bunica, e foarte bun, merita cateva sute de grame, le dam noi jos cumva

Dana_Retetegg 1

04.12.2011, 22:03

Merci Oana

Bya Ralu 1

11.09.2012, 21:03

suoer bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste de mamaliga cu ciuperci si bacon