Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Pentru ca vroiam sa mai diversific cumva meniul, am cautat o altfel de "abordare" a banalei mamaligi cu branza si am gasit varianta potrivita: bulz!!
Am facut o mamaliga vartoasa din apa, putin ulei, sare si malai.
Am lasat-o sa se raceasca putin, apoi cu mainile inmuiate in apa am luat mamaliga, am presat-o putin, am pus in mijloc sunculita (una extra buna cu ceva ierburi pe deasupra) taiata bucatele si branza.
Am modelat sub forma unei bile, am presat putin bila si am pus-o la copt pe grill. E senzationala pe gratarul cu lemne cred, daca aveti ocazia incercati si asa.
Am intors pe ambele parti pana s-a rumenit putin.
Intre timp am rumenit pe grill si cateva felii de sunculita, iar intr-o tigaie am prajit un ou.
Am servit bulzul cu smantana din belsug, ou prajit si felii de sunculita. Deasupra am pus si cascaval ras.
Extra gustos! Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult