Burger cu carne de vita

de cristina1985 in Vita, 19 Mar 2018 | 2184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vita tocata (se numesc Hamburgeri de vita-2 bucati la cutie)
  • 1/2 varza
  • branza cheddar
  • 2 baghete
  • 2 lg-te ulei cocos
  • ulei masline cu busuioc
  • boia
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger cu carne de vita:

Varza se taie marunt, daca nu aveti  razatoare speciala, se pune sare si se amesteca cu mainile. Se lasa 15-20 minute, dupa care se pune ulei de masline cu busuioc.

Carnea gata preparata se pune la prajit in 2 lg-te ulei de cocos (fara miros, pentru gatit). Se intorc, dupa care se presara putina sare (pentru ca au deja), piper si boia, pe ambele parti. Se toarna putina apa si se pune capac. Se continua fierberea 1 ora  si 30 minute, timp in care tot adaugati apa si le intoarceti. La sfarsit se lasa apa sa se evapore si se vor praji in uleiul de cocos (pus la inceput).

Branza Cheddar se rade pe razatoarea mare.

Baghetele se taie in jumatate, se pune varza, chifteaua de vita, taiata in jumatate (ca sa incapa) si branza Cheddar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cottage pie (Musaca de cartofi englezeasca)