Burger de casa

de RoXx in Sandvisuri, 11 Apr 2014 | 12915 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 2-3 cartofi
  • 2 rosii
  • 4 foi de salata verde
  • ketchup
Pentru chiftele :
  • 500 gr. carne de porc tocata ( din pulpa )
  • 1 ceapa rosie
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger de casa:

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.Carnea de porc se amesteca cu oul batut , ceapa,usturoiul si pesmetul.Se asezoneaza dupa gust si se formeaza chiftelele pentru burgeri.Se pun in tigaia incinsa in prealabil si se lasa cateva minute pe fiecare parte pana ce se rumenesc si carnea este facuta. Cartofii se curata, se taie pai si se prajesc.Rosiile se taie felii.Chiflele se taie in jumatate.In chifla se pune intai foaia de salata , peste se pune chifteaua, se adauga si cartofii,2-3 felii de rosii si ketchupul . Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Dupa ce se formeaza chiftelele pentru burgeri, se aseaza pe folie de aluminiu unsa cu ulei, pentru a-si pastra forma inante de prajire

2

Se poate folosi si alt tip de carne (pui,peste etc )

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

RoXx 1

13.04.2014, 12:29

multu

laura_n 1

14.04.2014, 16:50

biig like!

RoXx 1

25.04.2014, 20:45

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Minisandvis caprese