Butoiase umplute cu carne

de trifadalia in Mancaruri cu carne, 8 Iul 2020 | 2139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii de paine
  • 300 grame carne de porc
  • 1 bucata ceapa
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita coriandru
  • 3 catei de usturoi
  • 1 buc ou
  • 1 lingurita de sare
  • piper
  • 16 buc sunca de porc feliata
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Butoiase umplute cu carne:

Carnea se toaca pe masina de tocat carne . Paine se stoarce de lichid si se da si ea prin masina de tocat carnea. Ceapa se da si ea prin masina de tocat carne . 

Se rade usturoiul , se adauga mustarul, coriandru sarea, piperul si oul si se amesteca bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. 

Pe fiecare felie de sunca se pune cate putin din compozitie si se modeleaza pentru a putea fi rulate feliile, care se aseaza pe o hartie de copt si se dau la cuptor pentru 20 de minute la temperatura de 200 grade Celsius. 

Se servesc ca aperitiv sau langa orice fel de garnitura. 

TIPS-URI

1

painea se inmoaie intr-o cana de lapte sau apa daca nu se doreste in lapte

2

se poate adauga si o legatura de patrunjel verde care se toaca si el marunt

3

sunca de porc se poate inlocui cu felii de kaiser putin afumat

Daca ti-a placut reteta noastra "Butoiase umplute cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

RODIMUR 1

10.07.2020, 21:50

Gustoase butoiașe! Le-am văzut și pe Facebook...

trifadalia 1

11.07.2020, 07:05

Da RODIMUR ai dreptate postez mult si acolo dar fără reteta.

dantes 1

12.07.2020, 09:48

Gustoase!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rogan Josh – miel in stil indian