Buturugi de cartofi dulci umplute

de costi7hector in Mancaruri de legume, 6 Feb 2019 | 3069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi dulci
  • 150 g masline negre si verzi cu gogosari
  • 2 cepe rosii
  • 200 g bulgur
  • 150 g cascaval
  • condimente indiene ‘aromele Orientului
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buturugi de cartofi dulci umplute:

Se pune bulgurul in apa fierbinte si se lasa pana se inmoaie. Se curata cartofii, se taie in doua apoi se scobesc. Ceapa si maslinele se toaca marunt iar cascavalul cubulete. Dupa ce s-a inmuiat punem bulgurul la scurs apoi se amesteca cu ceapa si maslinele. Se asezoneaza cu condimentele indiene si se potriveste gustul de sare. Se umplu cartofii cu compozitia de bulgur, se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor la 180 de grade pentru circa 30 de minute. Se scoate tava din cuptor, se aseaza cubuletele de cascaval peste fiecare cartof se se mai dau la cuptor pentru circa 10 minute. Servim cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Buturugi de cartofi dulci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

07.02.2019, 21:01

Buni, buni!!!

Panacris 1

07.02.2019, 21:14

Interesantă reţetă!

dantes 1

08.02.2019, 10:43

Interesant!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de rosii cu ou