Calamari prajiti

de rena in Fructe de mare, 6 Ian 2014 | 6127 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr.calamari
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • sare
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti:

Curatam si spalam  calamarii, ii taiem rondele, dam cu sare si ii punem la scurs intr-o strecuratoare.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins ii dam prin faina si ii prajim la foc mediu (atentie fac explozie ca ficatei cand ii prajim).

Servim cu zeama de lamaie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamari prajiti" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Calamari prajiti in aluat de bere