Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
1.Am spalat calamari si i-am pus pe un servetel sa absoarbe apa.Am pus tigaia la incins cu ulei .
2.Am pus faina intr-un castron.Am dat calamari prin faina si apoi intr-o sita pe care am scuturat-o ca sa iasa excesul de faina.I-am pus in tigaie si i-am prajit cam 6-7 min pe fiecare parte.
3.Am spalat creveti,i-am pus la scurs.Am incins o tigaie cu putin ulai de masline si un catel de usturoi,pe care l-am scos.
4.Am adaugat creveti pana si-au schimbat culoarea.Am pus vinul,l-am lasat sa se evapore si sa scada toata zeama.Am adaugat patrunjelul tocat marunt si sare.Am mestecat si am stins focul.
Serviti cu lamaie si salata verde.
Pofta buna!!!!
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult