Caneloni cu pui si spanac

de sandytza in Pui, 4 Aug 2009 | 10004 vizualizari

 

INGREDIENTE

        Pentru clatite
  • 150 gr faina
  • 200 gr lapte
  • 2 linguri ulei
  • sare
        Pentru umplutura
  • Carnea de la un pui inafara de piept (am am pus numai pieptul dar a iesit un pic sec)
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardel
  • 3 catei usturoi
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 100 gr spanac
  •  1 ou
       Mai avem nevoie de
  • 100 gr sos de rosii
  • 75 gr cascaval razalit amestecat cu 25 gr parmegiano.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caneloni cu pui si spanac:

 

Se prepara clatitele

Se amesteca toate ingredientele si se prajesc in tigaie ca si clatitele normale.

 

Se prepara umplutura

Se taie ceapa  si se pune la prajit impreuna cu usturoiul si ardeul. Nu e nevoie sa le taiati foarte marunt ca dupa aceea trebuie tocate oricum. In cazul in care folositi tocatura si nu o sa o tocati dupa aceea , atunci taiati legumele cat mai marunt. Peste legumele calite se adauga sarea, piperul, oregano si cimbru iar  apoi carnea de pui si se prajeste un pic pana incepe sa se rumeneasca.

Intre timp se pune spanacul la fiert cu un pic de sare.

Cand carnea de pui s-a rumenit se pune intr-un bol si se toaca cu blenderul pana se face ca o pasta.

Se adauga peste carne , un ou si spanacul fiert si se amesteca bine.

Se umplu clatitele cu compozitia preparata si se ruleaza astfel incat marginile sa fie si ele bagate inauntru.

Mai avem nevoie de 100 gr sos de rosii si 75 gr cascaval razalit amestecat cu 25 gr parmegiano.

Intr-o tava se pune un pic de sos de rosii pe fundul ei ca sa nu se lipeasca canelonii. Peste sos se aseaza canelonii unul langa celalalt , iar peste acestia se toarna restul de sos de rosii astfel incat sa  acopere bine toata suprafata.

In final se adauga peste sosul de rosii cascavalul razalit amestecat cu parmegiano.

Se baga la cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 30 minute sau pana se rumeneste cascavalul de deasupra.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caneloni cu pui si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos curry